De huurders

in het gezondheidscentrum THETRA

begane grond:

MSK-arts THETRA

De MSK-arts is een specialist op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat. De arts behandelt klachten van de rug, nek en schouder. Tevens ook heup, arm, been en hoofdpijnklachten.  

Mechanische stoornissen aan stand- en/of functie worden doorgaans met een van de manuele technieken behandeld (manipulatie van geblokkeerde gewrichten), waarmee de vicieuze cirkel van pijn-functiestoornis-reactie-meer pijn wordt doorbroken.

Telefoon:

06-12347703

Msk-arts Thetra:

Josephine Ditzel

 

FYSIOTHERAPIE MEDISUPPORT

Medisupport biedt reguliere fysiotherapeutische behandelingen daarbij maken we gebruik van verschillende behandelmethoden. Ook heeft Medisupport fitness en een vitaliteitslijn.

Telefoon:

050-3182164

Fysiotherapie Medisupport

Marsha Westerhof en Wouter Westerhoff

 

1e etage:

Podoloog in Groningen: Podozorg

Er is niets vervelender wanneer u wordt belemmerd in het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden, door voet- en/of houdingsproblemen. U kunt bij ons terecht met heel veel verschillende klachten die te maken hebben met uw voet of waarbij de oorzaak in de voetstand te vinden is. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vermoeide voeten
  • Pijn aan de voeten en/of tenen
  • Branderig, tintelend, doof of vreemd gevoel in voeten en/of tenen
  • Afwijkende vorm en/of stand van de voeten en/of tenen
  • De voet en/of enkel kunnen minder goed bewegen
  • Klachten aan de achillespees
  • Houdingsklachten in de knie, heup, rug of nek
  • Klachten tijdens het wandelen of sporten

Telefoon:

06-48123714

Podoloog:

Greetje Visser

groningen@podozorg.nl

Japanse acupunctuur TONSAN

Gezondheid als uitgangspunt
Voordat je echt ziek bent, krijg je subtiele signalen van disbalans: je voelt je niet fit, je slaapt slecht, of  je hebt kleine of grotere ongemakken die regelmatig terugkeren. Vanuit westerse geneeskunde gezien is er (nog) geen aandoening die aantoonbaar of behandelbaar is. Voor een acupuncturist, die de mens als geheel bekijkt, is dit juist terrein voor behandeling.

Telefoon:

 +31 620851405

Contact:

Ton van Huffelen

 info@tonsan.nl

Schoonheids specialiste en pedicure Daisy Roman

U kunt terecht bij Daisy Roman’s schoonheidssalon voor verzorgende schoonheids- en pedicure behandelingen. De salon is gevestigd midden in de stad Groningen in het gezondheidscentrum THETRA op de 1e verdieping.

In de ruime salon worden de behandelingen zorgvuldig, vakkundig, professioneel en met betrokkenheid en aandacht gegeven. Duidelijkheid en eerlijkheid geeft u vertrouwen in de behandeling en producten, in ons en de salon. Met vakkennis, specialisaties en hoogwaardige producten worden zichtbare resultaten bereikt. We begeleiden u van begin tot eind en hierbij verzorgen we alles.

Telefoon:

 +31 625320306  
of
 +31 (0)505345663

Contact:

Schoonheidsspecialiste, pedicure Daisy Roman

Shiatsumassage en NLP Karin Thomassen

U kunt kennis maken met mijn praktijk voor shiatsu en NLP (neuro linquistisch programmeren) gedrags- en verbaaltherapie in Groningen stad.

Massage is voor iedereen.
Om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen.
Ter preventie en verlichting van gezondheidsklachten, zowel geestelijk als lichamelijk.
Behandeling en preventie van blessures en een sneller herstel van het lichaam. 

Telefoon:

+31620087723

Contact:

Shiatsu masseuse en
N.L.P. gedrags en verbaaltherapeute

Karin Thomassen

Yogastudio Henny Hollander 

Bij Henny wordt les gegeven in hatha en raja yoga. Gespecialiseerd in hatha yoga voor lichamelijk gehandicapten / chronisch zieken. De lessen zijn zowel overdag als ’s avonds. Geeft bijscholingen aan yogadocenten in de specilalisatie ‘yoga voor fysiek beperkten/chronsich zieken’. De bijscholing is geaccrediteerd door de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Gedurende het seizoen worden er workshops georganiseerd, o.a. kinderyoga, yoga-meditatie zondagochtenden en yoga-meditatie weekenden op Schiermonnikoog.
Op verschillende prettige locaties in de stad Groningen worden de yogalessen en workshops gegeven. Naast de yoga geef ik voetreflex therapie.

Telefoon:

+31613977889

Contact:

Yoga studio Henny Hollander

 henny@home.nl

Anke van Helden

Therapie, coaching & supervisie, mindfulness en orthopedagogiek

Iedereen is van betekenis

In mijn werk, onder andere als coach en therapeut vind ik het belangrijk dat iedereen welkom is. Met alles wat je bent en alles wat er is.

Zelf heb ik ervaren, en ik zie het vaak bij anderen, dat de gebeurtenissen die we meemaken op een bepaalde manier van betekenis zijn. Van betekenis in jouw eigen, persoonlijke & professionele verhaal.

Telefoon:

+31651034790

Contact:

Anke van Helden

 info@ankevanhelden.nl

THETRA

Thetra ligt aan de zuidkant van het centrum van Groningen en is goed bereikbaar en ligt bij het stadspark Groningen.