Het bedrijvencomplex

Het kleine bedrijvencomplex van Thetra is gevestigd in de wijk Laanhuizen aan de zuid-westkant van de ringweg van Groningen tegen het centrum gelegen. 

Het kleine bedrijvencomplex verhuurThetra is gevestigd in de wijk Laanhuizen aan de zuid-westkant van de ringweg van Groningen tegen het centrum gelegen. Het centraal station Groningen ligt op 10 minuten loopafstand.

Begane grond

MSK-arts THETRA en Medisupport zijn als bedrijven permanent gevestigd op de begane grond.

1e Verdieping
Op de 1e etage van het bedrijvencomplex zijn diverse (kantoor en praktijken) bedrijven permanent gevestigd. Elk bedrijf heeft zijn eigen ruimte en gemeenschappelijk delen ze de gang, de toiletten en een wachtruimte. Er zijn m.n. medisch gerelateerde bedrijven gevestigd.

Parkeren
Het bedrijvencomplex heeft een eigen parkeerplaats, (7 – 9 plaatsen). Voorts geldt in de wijk Laanhuizen bij de Paterswoldseweg betaald parkeren.

LET OP: U betaalt bij de parkeerautomaten met een bankpas van Maestro of V-Pay of een creditcard van Mastercard of Visa. U kunt niet betalen met andere betaalkaarten of met munt- of papiergeld.

Kentekenparkeren
Sinds 29 augustus 2017 ontvangt u geen parkeerticket meer bij de parkeerautomaat op straat. U voert uw kenteken in en betaalt. Handhaving vindt plaats door het scannen van uw kenteken. De handhavers zien via het kenteken hoe u aan uw betalingsverplichting hebt voldaan, dat wil zeggen of u een vergunning hebt, mobiel parkeert of bij de parkeerautomaat hebt betaald.

THETRA

Thetra ligt aan de zuidkant van het centrum van Groningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt bij het stadspark van Groningen.
Het gezondheidscentrum ligt op 10 minuten loopafstand van het hoofdstation.