bedrijvencomplex Verhuurthetra

Het bedrijvencomplex

Het kleine bedrijvencomplex verhuurThetra is gevestigd in de wijk Laanhuizen aan de zuid-westkant van de ringweg van Groningen tegen het centrum gelegen. Het centraal station Groningen ligt op 10 minuten loopafstand.

Begane grond
Thetra, centrum voor therapie en training is gevestigd op de begane grond van het bedrijvencomplex Thetra. Het is een gezondheidscentrum in Groningen, gespecialiseerd in (para)medische behandelvormen, bedrijfsinterventies en verschillende trainingsvormen.

1e Verdieping
Op de 1e etage van het bedrijvencomplex zijn diverse (kantoor en praktijken) bedrijven permanent gevestigd. Elk bedrijf heeft zijn eigen ruimte en gemeenschappelijk delen ze de gang, de toiletten en een wachtruimte.
Er zijn m.n. medisch gerelateerde bedrijven gevestigd zoals: schoonheidsspecialiste  Daisy Roman, shiatsu- en gedragstherapeute Karin Thomassen,  de rode kastanje Vera Krouwels, praktijk voor haptotherapie in Groningen

Parkeren
Het bedrijvencomplex heeft een eigen parkeerplaats, (7 – 9 plaatsen). Voorts geldt in de wijk  Laanhuizen bij de Paterswoldseweg betaald parkeren.

LET OP: U betaalt bij de parkeerautomaten met een bankpas van Maestro of V-Pay of een creditcard van Mastercard of Visa. U kunt niet betalen met andere betaalkaarten of met munt- of papiergeld.

Kentekenparkeren
Sinds 29 augustus 2017 ontvangt u geen parkeerticket meer bij de parkeerautomaat op straat. U voert uw kenteken in en betaalt. Handhaving vindt plaats door het scannen van uw kenteken. De handhavers zien via het kenteken hoe u aan uw betalingsverplichting hebt voldaan, dat wil zeggen of u een vergunning hebt, mobiel parkeert of bij de parkeerautomaat hebt betaald.

Mobiel parkeren
Wilt u direct parkeren zonder een kaartje te hoeven kopen? Dan kan mobiel parkeren voor u aantrekkelijk zijn. Via uw mobiele telefoon kunt u dan uw parkeerkosten automatisch afrekenen. Meer informatie vindt u op de volgende websites: